18 Ağustos 2013 Pazar

Alt yapıyı bitiren Sinanlı Belediyesi üst yapı çalışmalarını başlattı.


*Belediye Başkanı Ali Alkan Sinanlı’ya 10 bin metre kare kilit taşı döşeme çalışmalarının başladığını bildirdi.

Faruk Ceylan-Sinanlı Belediyesinde  50 yıllık su şebekesinin değişmesiyle başlayan ve kanalazisayon çalışmalarıyla devam eden alt yapı çalışmalarına ilave olarak, Trakya’nın ilk arıtma tesisi Sinanlı’da kurulmuştu. Üzerine dikkat geçmek tehlikelidir tabelası yazılı yarım asırdan fazladır ayakta zor duran ve son zamanlarda büyük tehlike yaratan köprü de yıkılarak, yerine yenisi yapılmıştı.
Çalışmalarıyla Sinanlı’yı şantiyeye çeviren Başkan Ali Alkan, alt yapı çalışmaları sebebiyle bozulan yollar konusunda eleştirilmişti. Başkan Ali Alkan, alt yapı çalışmalarının yol kazılmadan yapılamayacağını belirtrek, “Yolları kazmadan alt yapı çalışması yapaan bir teknoloji vardı da bizim mi haberimiz olmadı” diyerek haksız eleştirilere cevap vermişti.
Alt yapı çalışmaları tamamen biten Sinanlı’ya 20 TIR kilit taşı ve bordür geldiğini belirten Belediye Başkanı Ali Alkan, alt yapı çalışmaları biten Sinanlı’nın tüm yollarının yapılması için için start verdiklerini söyledi.

Başkan Alkan, Belediye ekiplerinin gece gündüz demeden yolların tamamını en kısa zamanda yapacaklarını söyleyerek; “ Sinanlı’nın çehresini değiştirmek ,için çalışıyoruz. Beldemizi köy görünümünden kurtarıp, hizmetlerimizden dolayı mutlu insanların yaşadığı bir Belde haline getirme çalışmalarımız sona ermek üzere. Sorunların asgariye indirilmesi ve Vattandaşımızın talebi olan tüm hizmeti zamanında vermek için çalışıyoruz. Bazıları konuşacak ama biz durmadan, dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. 


Hiç yorum yok: