25 Ağustos 2013 Pazar

"Tozaklı Köyü Muhtarlığından çocuk yapana 1 yıl bedava su." Başlıklı Özel haberimiz 5 günde 4735 defa tıklanarak, rekor sayıda okundu.


  21 Ağustos Çarşamba günü "Tozaklı Köyü Muhtarlığından çocuk yapana 1 yıl bedava su." Başlıklı Özel haberimiz  25 Ağustos Pazar günü itibariyle 5 günde 4735 defa tıklanarak, rekor sayıda okundu.  Özel Haberimiz üzerine Ajans muhabirleri Tozaklı köyüne akın etti. Haber Ulusal Basın, Ajans ve Telelevizyonlarda da yer aldı. Tozaklı Muhtarı Ali İnan; " Bir haber yaptınız, Ulusal Basın Köyümüze akın etti. Tozaklı Köyünü ve beni tanımayan kalmadı. Yeşilyurt ve Kırklareli Haberci ekibine candan teşekkkürler ediyorum." dedi.

Yeşilyurt Gazetesi ve Kırklareli  Haberci, ekibi olarak Gazetecilikte yine Ulusal Basına kaynak olduk.

21 AĞUSTOS 2013
ÖZEL HABER

Tozaklı Köyü Muhtarlığından çocuk yapana 1 yıl bedava su.

Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir-Tozaklı Köyü Muhtarı Ali İnan köylerinde yeni çocuk sahibi olan Tozaklı’ların su faturalarını 1 yıl Muhtarlık olarak ödeyeceklerini söyledi.
Muhtar Ali İnan, köy nüfusunun artması ve insanların çocuk sahibi olmalarını özendirmek için Muhtarlık olarak böyle bir kampnaya başlattıklarını ifade ederek;  “Hayat pahalılığı sebebiyle Köyümüzde gençler çocuk yapmayı sürekli erteliyor. Bu konuda bir cazibe sağlamak adına Muhtarlık olarak yeni çocuğu olan ailelerin su faturalarını 1 yıl Muhtarlık olarak ödemeye karar verdik. İmkanlarımız daha fazla olsa daha özendirici uygulamalarda yapamak isteriz. Ancak imkanlar şu an itibariyle bu kadar.

Bedava su kullanmayı hak eden birkaç aile var. Şimdi o ailelelerin çocuklarının doğmasını bekliyoruz. Doğum gerçekleştiği gibi nüfus cüzdanlarını getirdikleri gibi bedava su uygulamasını başlatacağız.” dedi.

Hiç yorum yok: