23 Ağustos 2013 Cuma

Eski Bakan, Siyasetin İsmet Abisi İsmet Sezgin bu gün Demirköy’de otel açılışı yapacak.




Gülcan Kutlu Demirköy- TBMM'de uzun yıllar Milletvekilliği yapan, TBMM eski Başkanı ve eski Bakanlardan İsmet Sezgin Demirköy'e yeni açılacak olan Çetinler Otelin açılışı için 22 Ağustos 2013 Perşembe günü saat 18.30’da Demirköay’e geldi.
Cumhuriyet Meydanındaki parkta vatandaşlarla buluştu. Daha önce 1986-2011 yıllarında Demirköy'ü ziyaret etmiş olan eski Bakan Sezgin, Demirköy hakkında bilgi aldıktan sonra vatandaşlarla sohpet etti. İsmet Sezgin Vatandaşa sıcak davranışlarıyla dikkat çekti.
       ORMAN KÖYLÜSÜ TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNİ BELİRLEYECEK,
Demirköy'e gelirken kesilen ağaçlara üzüldüğünü belirten Sezgin, orman ve orman köylüsünün Türkiyenin geleceğini belirleyeceğini ve Türkiye'yi kurtaracak olan orman köylüsüdür dedi                                            
HÜKÜMETİN SÖYLEM VE EYLEMİ BİRBİRİNİ TUTMUYOR,
 Sorumuz üzerine, hükümet yetkililerinin basında yaptıkları açıklamalar ile icraatlarının birbirini tutmadığını belirten Sezgin bunun halk ve ülkemiz için doğru bir politika olmadığını ve ülkeye zarar getireceğini belirtti.                                                                                                                                        
                                                           DEMOKRASİ CİNAYETİ,
 Silivride mahkemece verilen mühebbet hapis cezalarını değerlendiren Sezgin hukukun ayaklar altına alındığını, ülkede demokrasinin çok zor durumda olduğunu, din ile siyasetin birbirine karıştırılmasının bir demokrasi cinayeti olduğunu, bunları birbirinden ayırmak gerektiğine inandığı söyledi.                                                                                                                                                        Daha sonra Çetinler otele geçen Sezgin kısa bir dinlenme süresinden sonra otelde yöresel yemeklerle akşam yemeğini yedi. Sezgin bu gün yapılacak olan otel açılışndan sonra Demirköy'den ayrılacağını ve Demirköy'ü gerek doğasıyla gerek insanlarıyla çok beğendiğini ve yeniden ziyaret etmek istediğini belirtti. 



Hiç yorum yok: