15 Nisan 2015 Çarşamba

ÜOD Bayanlar Biriminde Bayrak değişimi.


* Ülkü Ocakları Bayanlar Birimi Üniversite Birim Başkanlığına Rabia Nur Ağır, Teşkilatlandırmadan Sorumlu Başkan Yardımcılığına da Cansu Civelek getirildi.

Faruk CEYLAN- Kırklareli  Ülkü Ocakları İl Başkanlığında yapılan törenle Ülkü Ocakları Bayanlar Birimi Üniversite Birim Başkanlığına Rabia Nur Ağır, Teşkilatlandırmadan Sorumlu Başkan Yardımcılığına da Cansu Civelek getirildi.
Görevi devralan Rabia Nur Ağır, Ülkü Ocakları Bayanlar Birimi Üniversite Birim Başkanlığı görevine layık görülmesinin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirterek şunları söyledi; “ Bu bir Bayrak değişimidir. Her Ülkücü  davanın neferliğini de, Generalliğini de her zaman gönüllü taliptir.  Hangi görev verilirse verilsin görev koşulsuz yerine getirilir.
Ülkü Ocakları Bayanlar Birimi Üniversite Birim Başkanlığı görevine  layık bulunmak benim için büyük onur, büyük şereftir. Bayrağı Ayşe Engin kardeşimden devraldım. Kendisine dava adına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Allah ondan da, ona destek olan Ülküdaşlarımdan da razı olsun. Canımı verecek ama Ülkü bayrağını Ayşe kardeşim gibi yere düşürmeyeceğim. Onu burçların en tepe noktasına dikmek için mücadele edeceğim.

Ülkenin kurtuluşu olan Ülkücü Hareket her geçen gün çığ gibi büyüyor. Artık sayımız milyonlarla ifade ediliyor. İnanıyorum ki bu sıcağa kar dayanmayacaktır. Ülkücü Hareketin Ülke yönetimini devralacağı günlerde çok yakın. Allah’ın izni, genç bozkurt’lar ve asena’ların gayretli çalışmaları ile Ülkücü hareket iktidar olacaktır.” Dedi. 

Hiç yorum yok: