10 Nisan 2015 Cuma

Ak parti’de şaşkınlık, MHP’de sevinç var.


Ak parti 1. sıra milletvekili adayı
Hamdi Irmak

*Milletvekili seçimleri için MHP’de favori, Ak parti’de sürpriz aday  açıklandı. Kırklareli’de Herkes birbirine Ak Parti adayının kim olduğunu soruyor.

Faruk CEYLAN- Milletvekili adayları önceki gün belli olan Ak parti’de şaşkınlık,  MHP’de  sevinç var. 
Ak Parti adaylarını belirlerken favori adaylar yerine sürpriz adayları tercih etti ve partili partisiz herkesi hayrete düşürdü. Ak Parti Genel Merkezinin Kırklareli 1. Sıra Milletvekili adayı olarak Hamdi Irmak’ı açıklaması kamuoyunda tepkili karşılandı.
MHP 1. sıra milletvekili adayı
Derya Bulut
Sonuçlar açıklandıktan sonra sokakta ki vatandaşlara Ak parti adayını tanıyormusunuz diye sorduk. Aldığımız cevap; “ Yok tanımıyoruz. Kimmiş? Siz tanıyormusunuz?” oldu.
  Bir grup Ak partili ; “ Genel Merkez Hamdi Irmak’ı aday gösterirken Ak parti İl ve İlçe teşkilatı görüş belirtmedi mi? Kırklareli insanı  Kırklareli’den uzakta kalmış, bu güne kadar Kırklareli’ne gelmemiş. Düğününde, derneğinde, cenazesinde bulunmamış  insana sıcak bakmaz. demediler mi?” diyerek sitemlerini dile getirdiler.
Bizde kendisini tanımadığımız için hakkında çok malumat sahibi olmadığımız Hamdi Irmak’ı Ak Parti İl Başkanı Alper Çiler’e sorduk. Başkan Çiler, Irmak hakkında bizleri bilgilendirdi ve CV’sini mail olarak atacağını söyledi.  Kırklarelililer önümüzdeki 2 aylık süreçte Ak Parti Milletvekili adayı Hamdi ırmak’ı tanıyacak ama biz aldığımız bilgiler ışığında tüm Kırklareli Milletvekili  adaylarını siz değerli okuyucularımıza  tanıtacak, malumat sahibi olmanızı sağlayacağız.
MHP’de Derya Bulut’un 1. Sıra Milletvekili adayı olarak açıklanması büyük bir sevinçle karşılandı. Sokakta ki vatandaşın Derya Bulut  hakkında ki  ortak görüşü; “MHP Genel Merkezi Halkın adayı Derya Bulut’u Milletvekili 1. Sıra adayı olarak gösterdi ve isabetli bir karar verdi. Çünkü Derya Bulut Kırklareli’de partili partisizi herkes tarafından çok seviliyor.” Oldu.
Bir başka görüş de şöyle; “ Ak parti CV’si iyi bir ismi Milletvekili adayı olarak gösterdi MHP ise seçim kazanacak ismi.”


Hiç yorum yok: