20 Haziran 2013 Perşembe

Pınarhisar Kaymakamlığı Rüzgar Gülü ile aydınlanacak.


Pınarhisar Kaymakamlığı, Kaymakamlık bahçesine kurulan  24W-1000W rüzgar gülü, 400W Güneş Paneli ile aydınlatılacak. Kaymakam Mevlüt Özmen, Kaymakamlık bahçesine kurdurdukları Tribün ve güneş paneli ile tüm dış aydınlatmayı sağlayacaklarını, kurulan sistemin yatırım maliyetinin en geç 2 yılda kendini  amorti edeceğini söyledi.

Kaymakam Özmen, Kaymakamlığın 2 yıl sonra bedava elektrik kullanacağını belirterek, sistemin yüzde yüz yerli üretim olduğunu, bu yüzden yedek parça sorunu da yaşanmayacağını, sistemin en şiddetli fırtına da bile zarar görmeyeceğini, bununda firma garantisi altında olduğunu söyledi.

Kırklareli’de ilklerin Kaymakamı olarak tanınan Mevlüt Özmen, Pınarhisar’ın adının Guinness rekorlar kitabına girmesine katkı sağlayan, sosyal ve kültürel etkinliklerde  daima herkesten  bir adım önde olan, son olarak da, Tozaklı Köyüne yapılan Çok amaçlı  Kültür Salonuna adı verilen Kaymakam Mevlüt Özmen, Kaymakamlık bahçesine kurduğu rüzgar gülüyle de ilk oldu. Trakya’lı olmadığı halde, Trakya’ya sevdalı Kaymakamı kutlar, güzel hizmetlerinin devamını dileriz. (Faruk Ceylan)

Hiç yorum yok: