29 Şubat 2012 Çarşamba

Kırklarelispor Adanademirspor"u gözüne kestirdi.

Caner Sungur; " Seyircimizin desteği ile Pazar günü sahamızda kazanmak ve alt sıralardan kurtularak yükselişe geçmek istiyoruz” 


Faruk CEYLAN- Son haftalarda kaybettiği puanlarla küme düşme hattına yaklaşan 2.lig Kırmızı gurubun Trakya temsilcisi Kırklarelispor “da hedef Pazar günü saha ve seyirci avantajını kullanarak  zirve mücadelesi yapan Adanademirspor”u yenmek.

Kırklarelispor”un sevilen yöneticisi Caner Sungur son haftalarda şanssızlıkların yakalarını bırakmadığını, galipken son dakikalarda yedikleri gollerle beraberlikler ve mağlubiyetler aldıklarını söyleyerek,  “ Geçtiğimiz hafta Sarıyer deplasmanından beraberlikle döndük. Yakaladığımzı fırsatları değerlendiremedik. Biraz şansımız olsa 3 puan alabilirdik. Gurubumuzda 25 puanla 13. sırada bulunan Ünyespor”un Rakibimiz Adanademirspor”u sahasında 2-0 yenmesiyle Kulüp yöneticileri istifa ederek kongre kararı almış. Antrenör Durmuş Ali Çolak”ta istifa etti. Adana Valisi Hüseyin Avni Çoş takıma maddi olarak   yardımda bulunamayacağını söylemiş. Bunu Basından öğrendim. Adanademirspor”un futbolcularının sezon başından beri alacaklarını alamadığı ve ekonomik sıkıntı yaşadığı, büyük bir huzursuzluk yaşandığı da  basına intikal etti. Tabiî ki şampiyonluk mücadelesi yapan bir takımın bu duruma düşmesi üzücü ancak Kırklarelispor”un da riskli bölgeden kurtulması için kazanması gerekiyor. Seyircimizin desteği ile Pazar günü sahamızda kazanmak ve alt sıralardan kurtularak yükselişe geçmek istiyoruz” dedi.












Hiç yorum yok: