8 Ekim 2017 Pazar

Kırklar Liderle Kardeşçe!

Kırklareli Günlüğü
Faruk CEYLAN
farukceylan39@gmail.com
2.lig de  Trakya’nın tek temsilcisi olan  Kırklarelispor, zor gurupta zorlu maçlardan yüzünün akı ile çıkmaya devam ediyor.  Yeşil beyazlı ekibimiz Ligin 7. Haftasında  Beyaz gurubun lideri Şanlı Urfaspor’u konuk etti. Başa baş mücadeleden gol sesi çıkmadı ve Kırklar ile lider Ş.Urfa haftayı birer puanla kapattı.
Kırklareli’ne 3 puan cepte mantığı  ile  gelen lider  Ş.Urfa  Balkanlarda sert kayaya çarptı ve kolay kazanacağını umduğu maçta bir puanı kurtardığına şükretti.
Gerçekten iddialı takımlardan oluşan zor  gurupta, Kırklarelispor’un işinin zor olduğunu samimi olarak  iddia edenler geçen 7 haftada yanıldıklarına memnun olmaya başladılar. Kırklarelispor, bütçe olarak Kırklarelispor’u katlayan  lidere teslim olmadı, galibiyet için mücadele etti ancak  sahadan bir puanla ayrıldı ve puanını 12’ye yükselterek puan tablosunda 7. Sırada yerini aldı. Kırklarelispor’un üzerinde 13 puanlı iki takım bulunuyor. Liderin puanı 17, ikinci sırada ki Gümüşhanespor’un 16, üçüncü sırada ki Bandırmaspor’un 15 ve   dördüncü sırada ki Altay’ın puanı da 14.  7. Sırada bulunan Kırklarelispor ile lider arasında puan farkı 5. Bu da Kırklarelispor’un zirveden kopmadığını, halen zirve  yarışında  yer aldığını gösteriyor  bence.
Kırklarelispor önümüzdeki hafta ligde 14. Sırada ki Nazillispor ile deplasmanda karşılaşacak, ondan sonra ki hafta da 4. Sıradaki Altay’la Atatürk Stadyumunda karşı karşıya gelecek.  Kırklar bu iki maçtan 6 puanla çıkarsa zirve de sıralama çok değişecek ve takımda, taraftar da gelecek haftalar için büyük ivme kazanacak diye düşünüyor ve takımımızın zirveyi zorlayacağını umuyorum.
Ben Kırklarelispor’umuza güveniyor, aldığı başarılı sonuçlardan dolayı  başta Kulüp yönetimi, teknik ekip ve geçen yıl Kırklarelispor’u ipten alan tecrübeli Teknik direktör Haluk Bulgurlu’yu yürekten kutluyorum.  Bu takım birkaç hafta sonra  Haluk hoca ile zirveye oturursa hiç şaşırmayacağımı da ifade etmek istiyorum.

Trakya’nın yüz akı takımımıza başarılar diliyor, vurduğunuz gol olsun diyerek noktayı koyuyorum.  Başarılarda önemli pay sahibi  olan  büyük Kırklarelispor taraftarına da sevgilerimi gönderiyorum. 

Hiç yorum yok: