10 Ekim 2017 Salı

Hicran Doluca Kuaför&Güzellik Salonu Açıldı

Teknolojinin son ürünlerinin kullanıldığı Hicran Doluca Kuaför&Güzellik Salonu 10 Ekim Salı günü Açıldı. Karakaş Mahallesi Karakaşbey Sokak Yüzkollar Apartmanı 21 numara 3. katta  ki (Eski Yahudi Sokağı, Aygaz bayii yanı) Hicran Doluca Kuaför&Güzellik Salonunun açılış kurdelesini  Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sevim, Milliyetçi Hareket Partisinin son seçilmiş Başkanı, iş adamı Kürşad Yamaner,  İşletme sahibi Hicran Doluca ve  Hicran Doluca'nın eşi Yücel Doluca  birlikte kestiler. Açılışa çok sayıda iş adamı ile kalabalık bir bayan davetli topluluğu katıldı.
Özellikle hanımların büyük ilgi gösterdiği açılışta işletme sahibi Hicran Doluca'dan Kuaför&Güzellik Salonu hakkında bilgiler aldık. Doluca, Teknolojinin son ürünlerini kullanarak modern ve hijyen bir hizmeti Kırklareli halkına sundukları için kıvanç duyduklarını, açılışa beklenenin üzerinde katılım sağlayan bayanlara yürekten teşekkür ettiğini söyledi. 
Hicran Doluca,  Kuaför&Güzellik Salonlarında ki hizmetler ile ilgili Kırklareli Haberci'ye şu açıklamalarda bulundu; 
" İşletmemizde kullandığımız  makine teçhizat ile ürünlerimizin tamamı son teknoloji kullanılarak üretilmiş ürünler olup kalite standartlarının tescilli markalarıdır. Hijyen olmazsa olmazlarımızın başında gelmektedir. Vizyonumuz kalite ve hijyen, misyonumuz mutlak müşteri memnuniyetidir. 
Gayemiz müşterilerimize en kaliteli hizmeti en makul fiyatlarda sunmaktır. İşletmemizde; Kuaförlük hizmetleri, türban tasarım, sir ağda, cilt bakımı, kalıcı makyaj, ipek kirpik, manikür&pedikür, lazer epilasyon ve bölgesel zayıflama hizmetleri verilmektedir. 
Sekiz seans süren ve komple vücudu kapsayan buz başlıklı lazer epilasyon da açılışımıza özel fiyatla bin 500 lira karşılığı müşterilerimize sunulmaktadır.
Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Belediye Başkan yardımcısı Adem Sevim, eski MHP İl Başkanı ve  İş adamı Kürşad Yamaner ile davetimize icabet eden Kırklareli halkına candan yürekten teşekkür ediyorum." dedi. 






 

Hiç yorum yok: