24 Haziran 2013 Pazartesi

MHP Kaynarca Belediye Başkan Aday adayı Serdar Dalfidan Kaynarca’da 250 kişilik bir Kahvaltı verdi

*Kahvaltıya MHP, MYK Üyesi Erdem Karakoç, MHP Merkez İlçe Başkanı Kürşat Yamaner, MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ayhan Aksakal, MHP Babaeski İlçe Başkanı Semih Meriç, MHP Pınarhisar İlçe Başkanı Ümit Çalık, Pınarhisar Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Demir, Pınarhisarspor Kulüp Başkanı Mesut Günözen ve İş Adamı Nedim Bars’ta katıldı.

MHP Kayanarca Belediye Başkan  aday adayı Serdar Dalfidan, Kaynarca’da 250 kişilik bir kahvaltı verdi. Kahvaltıya Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Erdem Karakoç, MHP Merkez İlçe Başkanı Kürşat Yamaner, MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ayhan Aksakal,Babaeski MHP İlçe Başkanı Semih Meriç, MHP Pınarhisar İlçe Başkanı Ümit Çalık,Pınarhisar Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Demir,Pınarhisarspor Kulüp Başkanı Mesut Günözen ve İş Adamı Nedim Bars, Kaynarca esnafı ve Muhtarlar katıldı.

Kahvaltıya  Kaynarca’nın ileri gelen  CHP ve DSP’lilerinin katılması ve MHP aday adayı Serdar Dalfidan’a destek vermeleri dikkat çekiciydi. 
MHP Kaynarca Belediye Başkan Aday aday adayı Serdar Dalfidan, Konuklarına hoş geldin diyerek, katılımlarından dolayı teşekkür etti. Dalfidan Ülkenin içinde bulunduğu zor günlerden kurtulmak için MHP iktidarına ihtiyaçları olduğunu ve MHP’nin her geçen gün oylarını yükseltmesinin iktidarı rahatsız ettiğini söyledi. Başbakanın yaptığı mitingde üç Hilal’li bayraklar açtırarak, sürekli sataştığı  MHP’den medet eder duruma düşmesinin manidar olduğunu sözlerine ekledi.
Merkez İlçe Başkanı Kürşat Yamaner’de yaptığı konuşmada, Ülkede büyük bir kaos yaşandığını, söyleyerek,

 “Tüm Televizyonlar sadece Tayip Erdoğan’ı sahneye çıkarıp parlatıp duruyor. Tayyip bey neredeyse spor ve magazin haberlerini sunacak hale geldi. AKP’nin belden aşağı siyasetini tasvip ve kabul etmiyoruz. Mitinglerinde üç Hilal’li bayrağımızı açtırarak Partimizi provoke ediyorlar. Bunlar çok ayıp şeyler. Siyasi  ahlaka sığmaz. AKP maneviyat ve din, CHP’de Atatürk üzerinden siyaset yapıyor. Bizim dinimizi sevmek için AKP’ye, Atatürk’ümüzü sevmek için CHP’ye ihtiyacımız yok.” Dedi.

MHP MYK Üyesi Erdem Karakoç’un da hedefinde Başbakan vardı. Karakoç  yaptığı konuşmada; “ AKP Üç Hilal’li Bayrak altına sığınmak zorunda kalmıştır. Tayyibe geçmiş olsun. 16-21 yaş grubu gençlik Tayyibin oyununu bozdu.Bu gençler Tayip beye Bilgisayarını, cep telefonunu vererek, al kullan, istersen dinle. Senden korkmuyorum. Demiştir.
Başbakan’ın  PKK ile yaptığı  pazarlıkla başlayan çözülme süreci Taksim olayları ile hız kazanmıştır.
Hangi TV’yi açsanız karşınıza Tayyip çıkıyor. Bana komplo kuruluyor diyor. Senin Millete kurduğun komploları ne yapacağız. Başbakan freni patlamış kamyon haline gelmiştir. Kurucu Devlet Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sevip saymayanın Türk’lüğünden de, insanlığında da şüphe ederiz.
Ana Mıhalefet Partisiyle de tek noktamız Mustafa Kemal Atatürk’tür.
Tayyip verdiğim her sözün arkasındayım diyor. Biz seni biliriz, MHP’nin dik duruşu karşısında tükürdüğünü hep yaladın. Sana tükürdüğünü yalatmaya devam edeceğiz.

AKP’de olan emanet % 15 oyumuz geriye dönmeye başladı. Yapılan anketlerde MHP oyu %25’leri yakalamıştır. AKP’de korku başladı.Onların nefesini biz keseceğiz. Bu mücadelede sadece MHP’lileri değil, Vatanını seven herkes  mücadele kervanına katılmaya devam ediyor.
Tayyibe inat  Tanrı Türk’ü korusun, Tayyibe inat Ne Mutlu Türküm diyene. “
Son olarak söz alan

 Pınarhisar MHP İlçe Başkanı Ümit Çalık,bir teşekkür konuşması yaptıktan sonra Kahvaltıya katılanların Berat Kandilini kutladı.
Kahvaltıdan sonra çay sohbetiyle devam eden organizasyon Serdar Dalfidan’ın misafirlerini   uğurlamasıyla son buldu.
(Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir)

Hiç yorum yok: