24 Haziran 2013 Pazartesi

Lüleburgaz MHP İlçe Yönetimi Görev Dağılım yaptı.

*Başkanlığa Ayhan Aksakal getirildi.

Başkanlığa seçilen Ayhan Aksakal, yerel seçimler öncesi teşekkül eden yönetim kurulu ile Lüleburgaz’da Belediye Başkanlığını kazanmak üzere startı verdiklerini söyledi.
 Lüleburgaz’da seçimi kazanacaklarını iddia eden Başkan Aksakal,  Lüleburgaz insanını mutlu edecek, dertlerine çare olacak ve onlara hizmetten başka hiçbir şeyi düşünmeyen, insan odaklı bir Belediyecilik yapmayı hedeflediklerini belirterek, “Biz Ülkemizi de, Lüleburgaz’ımızı da karşılıksız sevdik. Millet’imizin hizmetkarıyız. Lüleburgaz halkının emrindeyiz. Bize bu görevi layık gördüklerinde, Lüleburgaz’lılar, Mutlu ve yarınından umutlu olarak, en iyi, en güzel hizmeti alacaktır.” Dedi.
 MHP’si yeni yönetiminde şu isimler göreve geldi;
Başkan    Ayhan  Aksakal,   Sekreter Özcan  Koç, muhasip, ertuğrul    koç, Teşkilatlardan  sorumlu    Bşk.Yrd  Yücel  Okumuş, Seçim işlerinden sorumlu  Bşk.Yrd.  Serkan  Kanlıkılıç, Basın ve Medya Tanıtım işlerinden sorumlu Bşk.Yrd. İlkay Karataş, Teşkilatların Organizasyon işlerinden sorumlu Bşk.Yrd. Ayhan Kayaz, Mesleki ve Sivil Toplum  Kuruluşlarından sorumlu Bşk.Yrd. Mehmet  İkizler, Halkla İlişkilerden  sorumlu Bşk. Yrd.Murat Mahir Altan, Siyaset ve Hukuk işlerinden sorumlu Bşk.Yrd. İbrahim Bölükbaşı, Belde ve Köylerden sorumlu Bşk.Yrd.  Akın  Çetinbaş, AR-GE den  Sorumlu Bşk.Yrd.  Alem  Tiryaki.



Hiç yorum yok: