24 Haziran 2013 Pazartesi

10. Alpullu İlk Şeker Kültür ve Müzik Festivali yapıldı.


*Büyük bir katılımın olduğu Festivalde  Başkan Ahmet Durgun ve misafirleri oyunlar oynayarak sanatçılara eşlik ettiler. Gençler, Murat Ateş ve Orhan Ölmez’le çoştular.

Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir-

Geleneksel Alpullu İlk Şeker Kültür ve Müzik Festivali Büyük bir katılımla yapıldı. Çevre İl ve İlçelerden gelenlerle, Alpulu’lu vatandaşlar  Festival alanını  hınca hınç doldurdu.
Festivale Başkan Ahmet Durgun’un konuğu olarak, Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz,Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel, B.Mandıra Belediye Başkanı Şükrü Çölgeçen, Sinanlı Belediye Başkanı Ali Alkan ve Sakızköy Belediye Başkanı  Naci Tarım katıldı.

Sahneye gelerek, bir konuşma yapan Alpullu Belediye Başkanı Başkan Ahmet Durgun şunları söyledi;  “ Bebek gibi büyüttüğümüz  Alpullu İlk Şeker Kültür ve Müzik  Festivalimiz 10 yaşına girdi. Bu Festivalin ilkini de Belediye Başkanlığımın ilk yılında yapmıştık. Gerçekten bayağı mesafe kaydettik. Festivalimiz Kültür Bakanlığında kayıtlı bir Festivaldir.  Bu iş sizlerle beraber oldu. Birlikte başardık.
Bildiğiniz gibi Dün iki açılışımız vardı. Bu açılışların parası Avrupa Birliği projesi olup, tamamen hibedir. Bu Projelrde merhum Mali İşler Müdürümüzün de büyük emeği vardı. Kendisini rahmetle anıyorum. Bu projelerin toplam maliyeti 600 milyon liradır.

Hizmetlerimiz devam edecektir. İki Avrupa projemiz daha yolda. Bu projelerden bir tanesi kaldırım projesidir.  inşallah Eylül’de kazmayı vuracağız, diğeri de Çamlık reabilitasyon ve yenileme peyzajıdır. Bunların dışında Alpullu için yeni projelerimiz devam ediyor. Kanalizasyonun yenilenme çalışmalarının da devam ettiğinin müjdesini vermek istiyorum.” Dedi.


Başkan Durgun’un konuşmasından sonra  müzik ziyafetinde Başkan Durgun ve misafirleri karşılıklı  oyunlar oynayarak sanatçılara eşlik ettiler.

 Gençler, Murat Ateş ve Orhan Ölmez şarkılarıyla coşarak gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler. 


Hiç yorum yok: