1 Kasım 2017 Çarşamba

Kürşad YAMANER; " İYİ Parti Türkiye’nin son umududur."

.
Kurulduğu andan itibaren yurt çapında; MHP, BBP, AKP ve CHP’den istifa edenlerin akınına uğrayan İYİ Partiye  iki Milletvekili ve iki Belediye Başkanın da partilerinden istifa ederek katıldığı Ulusal Basında yer aldı. Önümüzdeki günlerde milletvekili ve belediye başkanlarının sayısının artacağı iddia ediliyor.
Kuruluşu ile birlikte seçim yapılmadan meclise girecek olan İYİ parti için yapılan ilk anketler 2019  Genel seçimlerinde yüzde 
25-30 civarında bir oy potansiyeline ulaşılacağını açıklıyor.
İYİ Parti  Ülke çapında olduğu gibi Kırklareli’nde de teşkilatlanma çalışmalarını başlattı. Kırklareli Lozengrat Hotelde İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi Mehmet Tolga Akalın ve Enez Kaplan’ın  katıldığı Basın açıklamasında MHP’nin  Kırklareli’nde seçilmiş son Başkanı Kürşad Yamaner’e Genel Merkez tarafından  İYİ Parti
Kırklareli İl teşkilatlanma Koordinatörlüğü görevi verildi.
Basın açıklamasının ardından kendisiyle görüştüğümüz İYİ Parti Kırklareli İl teşkilatlanma Koordinatörü Kürşad Yamaner, Kırklareli Haberci için şu açıklamada bulundu; “Partimize  Yurt çapında olduğu gibi Kırklareli’nde de büyük bir teveccüh var. Bu teveccüh daha partimiz kurulmadan gerçekleşti. İş yerim her gün onlarca  Kırklarelili vatandaşımız tarafından ziyaret edildi. Hepsi  partimizin kurulmasını sabırsızlıkla beklediklerini, kuruluşla birlikte bizimle bu yolda beraber yürüyeceklerini  söylediler.  Bu durum yurdun dört bir yanında farklılık göstermeden devam ediyor. İYİ parti olarak halkımızın büyük teveccühünü kazanmamızın en önemli sebebi Türkiye’nin kötü yönetilmekten usanması, rızık derdine düşmesi ve muhalefet partilerinin  kötü yönetime ağızlarını açmamasından kaynaklanmaktadır.
 İYİ parti Türkiye’nin umudu haline gelmiştir.  Kötü yönetimden ve muhalefet yapmayan muhalefetten kurtuluşun adresinin sadece İYİ parti olduğunu herkes idrak etmiştir.  İYİ Parti Türkiye’nin son umududur.

Teşkilatlanma çalışmamızı başlattık. İl, İlçe ve Belde teşkilatlarımızı zaman geçirmeden kuracak ve  halkımızla birlikte ülkeyi kötü yönetenlerden, halkımızı açlık sınırında yaşatanlardan kurtarmak için çalışmalarımızı başlatacağız. 
Büyük önder  Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda, Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde Türk Millet’inin refahı, huzuru, mutluluğu, kulun kula kul olmadığı  bir Türkiye’yi halkımızla birlikte tesis edeceğiz.” dedi.

Hiç yorum yok: