3 Kasım 2017 Cuma

İYİ Parti Teşkilat kurma çalışmalarına hız verdi.


İYİ Parti Genel Merkezi tarafından Kırklareli İl Teşkilatlandırma Koordinatörlüğüne atanan MHP’nin seçilmiş son İl Başkanıyken, değişimden yana olduğu için   MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan Kürşad Yamaner,teşkilatlanma çalışmalarına başladı. Yamaner, Pınarhisar ve  Babaeski İlçelerinden sonra  önceki günde Lüleburgaz’da İYİ partiye gönül verenlerle bir araya geldi.
Lüleburgaz’da büyük sevgi gösterileriyle karşılanan  Kürşad Yamaner, partilerine gönül verenlere parti programlarını anlattı ve Lüleburgazlılarla kucaklaştı.
İYİ Parti Kırklareli İl Teşkilatlandırma Koordinatörü Kürşad Yamaner; “ Partimize her yerde büyük bir teveccüh var.  İlçelerde gönül dostlarının  ilgi ve  sevgileri  ile karşılanıyoruz. İYİ Parti hareketi, siyasi fikri ne olursa olsun vatanını, bayrağını seven herkesi kucaklayan bir harekettir.     
Ben Kırklareli Haberci aracılığı ile partimize gösterilen teveccühten duyduğumuz memnuniyeti ifade ediyor,desteklerinden dolayı gönüldaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.  Hedefimiz Genel seçimlerde  halkımızın desteği ile meclise en az bir milletvekili göndermektir. Bunu hep birlikte başaracağız.” dedi

Hiç yorum yok: