2 Kasım 2017 Perşembe

Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığına Aslı Karakahya getirildi.



Ak Parti  Genel Merkezi  Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam  Ak Parti Kırklareli  Kadın Kolları Başkanlığına Aslı Karakahya'nın atandığını açıkladı.
Ak Parti Kırklareli Kadın Kolları Başkanlığına atanan Aslı Karakahya, görevini Hazel Yolgiden'den devraldı.


Ak Parti binasında düzenlenen törende, görevini layıkıyla yapacağına inandığını söyleyen Aslı Karakahya

Ak Partinin 15 yıllık iktidarı süresinde halka hizmeti hakka hizmet anlayışıyla çalıştığını ifade eden  yeni başkan  Aslı Karakahya sözlerine şöyle devam etti;  "Bir yandan Kırklareli’nin  çehresini değiştirecek  çalışmalarımız tamamlanırken diğer yandan kimseyi dışlamadan,  ayrıştırmadan demokrasi standartlarını yükseltme çabası içinde olduk. Her geçen gün  sorumluluklarımız artıyor. Türkiye istikrarlı bir şekilde büyümek zorunda. Kurucu Başkanımız, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Ak Partinin birliğini, dirliğini ve diriliğini teşkilatlarına borçlu olduğunu sürekli olarak vurgulamaktadır. Bizde Cumhurbaşkanımızın talimatları ile Kırklarelimiz için durmadan dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz. " dedi.

Üç dönemdir Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Hazel Yolgiden,  üç dönem kuralından dolayı görevini Aslı Karakahya'ya devrettiğini söyledi.

Ak Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler görev değişikliğinden sonra, Aslı Karakahya'ya yeni görevinde başarı dileklerinde bulunarak,  Hazel  Yolgiden'e de hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Hiç yorum yok: