29 Kasım 2017 Çarşamba

Kırklareli İYİ Parti İl Başkanlığı İlçe Başkanlarına yetki belgelerini törenle verdi.

* İYİ Parti Kırklareli'nde Teşkilatlanmasını tamamladı. İYİ Parti İl Teşkilatlandırma Koordinatörü Kürşad Yamaner'in de hazır bulunduğu toplantıda, İYİ parti  İl Başkanı Savaş Çekinmez İlçe Başkanlarına yetki belgelerini vererek kendilerini Basına tanıttı.

 İYİ Parti İl Teşkilatlandırma Koordinatörü Kürşad Yamaner'in başlattığı teşkilatlandırma çalışmaları  sona erdi. Teşkilat kuruluşunda çok seçici davrandıklarını belirten İl Başkanı Savaş Çekinmez ve  İl Teşkilatlandırma Koordinatörü Kürşad Yamaner, bu gün yapılan toplantıda İlçe Başkanlarını basına tanıttılar.
Yeni İl Başkanlarına yetki belgeleri verilmeden önce açıklamada bulunan İYİ Parti İl Başkanı Savaş Çekinmez açıklamasına Basın mensuplarına teşekkür ederek başladı ve sözlerine şöyle devam etti;
" Basınımızın çok değerli temsilcileri, İlçe Başkanlarım hoş geldiniz. Davetimize icabet eden değerli basın mensubu arkadaşlarımıza partim adına gönülden teşekkür ediyorum. Öncelikle hepinizin Mevlüt Kandili kutlu olsun.
Yoğun çalışmalar sonucunda İlçe Başkanlarımızı belirledik. İl ve İlçeler oluşturulurken teşkilatımızın kurucularından Kürşad Yamaner'in de vermiş olduğu isimlerde değerlendirilerek İlçe teşkilatlarımız oluşturulmuştur.  İlçe Başkanlarımızın yetki belgeleri kendilerine tarafımdan teslim edilecektir. Bu yolda tüm İlçe Başkanlarıma başarılar diliyorum. Saygılarımla."
Büyük bir coşku içinde devam eden toplantıda İYİ Parti İl Başkanı Savaş Çekinmez, Yeni  İlçe Başkanlarına yetki belgelerini vererek başarı dileklerinde bulundu. Çiçeği burnunda başkanlar tek tek kendilerini tanıtarak, kendilerini başkanlık görevine layık gören İYİ Pati İl Başkanı Savaş Çekinmez ve  İl Teşkilatlandırma Koordinatörü Kürşad Yamaner'e teşekkür ettiler, kendilerine olan güveni boşa çıkarmayacaklarını belirterek, çok çalışacaklarına söz verdiler.

Kırklareli İYİ PartiTeşkilat Başkanları şu isimlerden oluştu:

İl Başkanı Savaş Çekinmez
Merkez İlçe Başkanı Burcu Özel
Lüğleburgaz İlçe Başkanı İbrahim Bölükbaşı
Babaeski İlçe Başkanı İsmet Fıçıcılar
Kofçaz İlçe Başkanı Erdinç Gürbüz
Demirköy İlçe Başkanı Özgür Kınay
Pınarhisar İlçe Başkanı Ümit Çalık
Pehlivanköy İlçe Başkanıu Ramazan Gök










Hiç yorum yok: