8 Kasım 2017 Çarşamba

Kırklarelispor zirveyi karıştırdı!

Kırklareli Günlüğü
Faruk CEYLAN
farukceylan39@gmail.com
Geçen hafta ki yazımda; “Kırklarelispor bu hafta zirveyi karıştırır.” Başlığını atmış ve rakipleri nin puan kaybedeceğini, dolayısıyla arada ki puan farklarını  kapatacağını iddia etmiştim.  Kırk Şehitler abidesini göğsünde taşıyan aslanlar ve Haluk Bulgurlu hoca  beni yanıltmadı ve  Kırklarelispor’umuz gerçekten de  zirveyi karıştırdı.
Yeşil beyazlı ekibimiz, Konya Anadolu Selçukspor’a sahayı dar ederek  4-1 yendikten sonra  üzerindeki üç takımla aynı puana geldi, bu hafta lider olan Bandırmaspor  ile de arasında ki puan farkını  bire indirdi  ve  “Artık Şampiyonluk yarışında bende varım.” dedi.
Bu hafta  zirve yarışında Bandırmaspor 22 puanla 1. Sıarada, Gümüşhanespor  21 puanla  2.sırada, Altay 21  puanla 3. Sırada, Şanlı Urfa 21 puanla 4. Sırada ve Kırklarelispor aynı puan ve averaj farkıyla  5. Sırada bulunuyor.  
Önümüzde ki hafta  22 puanla liderlik koltuğunda  oturan Bandırmaspor,  21 puanlı Altay’la deplasmanda  karşı karşıya gelecek.  Sonuç ne olur?  İnşallah berabare kalırlar ki bu ihtimal kuvvetli bir ihtimal  gibi görünüyor.  Gümüşhane,  19 puanla  7. Sırada ki Niğdespor ile sahasında karşılaşacak.  Zirve yarışına katılmak isteyen Niğdespor  bu maçtan puan çıkarabilmek için mücadele edecek . Niğdespor,  Gümüşhanespor’u yenerse puanını 22’ye yükselterek  yarışa katılacak. Bence  kritik bir maç.  Şanlı Urfa 18 puanlı Bugsaş’la sahasında puan mücadelesi verecek.  Bugsaş , Ş.Urfa’yı  yenerse puanını 21’e yükseltecek bu maçta çok kritik bir maç. Kırklarelispor,  10 puanla 14. Sırada bulunan Fethiyespor’a konuk olacak.  Ben bu hafta da rakiplerine göre Kırklarelispor’u   daha şanslı  görüyor ve sahadan 3 puanla ayrılacağına inanıyor, Yeşil beyazlı ekibimizin  bu hafta zirvenin tepesine oturma şansını   yüksek görüyorum.
Diliyor ve inanıyorum ki  rakiplerimiz  bu hafta puan kaybedecek, Kırklarelispor’da  zirveye oturacak.  Zirveye konsantre olan futbolcularımızın motivasyonu  tam, gücü belli. Kurt hoca Haluk Bulgurlu’nun  galibiyet planının da  hazır olduğunu tahmin ediyorum.  Ne diyelim? Şansınız bol, vurduğunuz gol , Kırklar’ım lider olsun.


Hiç yorum yok: