28 Aralık 2017 Perşembe

Meral Akşener yarın Kırklareli’ne geliyor.


Daha İYİ Partiyi kurmadan tüm  siyasi parti seçmenleri tarafından kabul gören  ve adıyla ülke çapında büyük bir rüzgar yakalayan Meral Akşener yarın Kırklareli’ne geliyor.
İlk defa  7 Haziran 2015 yılında ki Milletvekili seçimleri sürecinde Kırklareli’ne gelen eski İçişleri Bakanı; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Milliyetçi Hareket Partisinde yeterli sayıda imzayı toplayarak Genel Kurula gidilmesini  istemiş, Genel Kurul istediği için kendisi de, kendisine destek veren İl Başkanları da görevlerinden alınmış, partiden ihraç edilmişlerdi. 
Milliyetçi hareket Partisinin Bin yüz elli  Genel Kurul delegesinden binin desteğini  alan Akşener o dönemde düzenlediği yurt gezilerinde ikinci defa Kırklareli’ne gelmiş, Kırklareli’nde binlerce Kırklarelili tarafından karşılanmıştı. 
Yarın Kırklareli’ne gelecek olan  İYİ  Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bu gelişi Kırklareli’ne üçüncü gelişi olacak.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yarın saat 11.50’de Babaeski’de olacak. Akşener’i burada İYİ Parti İl Başkanı Savaş Çakinmez, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Avukat Burcu Özel, İYİ Parti Teşkilatlanma Koordinatörü Kürşad Yamaner, İYİ Parti İlçe Başkanları, Partililer ve Meral Akşener’i seven çok sayıda Kırklareli  karşılayacak. Saat: 12.30’da İYİ Parti İl Başkanlığı binasının açılışını yapacak olan Akşener, Saat: 13.00’de Parti binasında Kırklareli Basını ile Basın toplantısı yapacak.  Genel Başkan Akşener, saat: 13.30’dan itibaren de Kırklareli esnafına ziyaretlerde  bulunacak



Hiç yorum yok: