27 Nisan 2011 Çarşamba

GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI SELİM TİRAN’DAN GAZETECİLERE SAĞLIK KONTROLÜ

Faruk Ceylan
Adem Önder
Kırklareli Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı ve   Kırklareli Devlet hastahanesinin  iş birliği  ile Kırklareli’li Gazeteciler sağlık kontrolünden geçti.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Selim Tiran Kırklareli’li Gazetecilerin topluca sağlık kontrolünden geçirilmesi  amacıyla Op.Dr. Baş Tabib  Ceylan Yoldaş’la birlikte sağladığı organizasyon, Gazetecileri Devlet hastanesinde bir araya getirdi. Kırklareli’li gazeteciler tepeden tırnağa kontrolden geçerek rütun tetkikleri yapıldı.
Başkan Tiran Gazetecilik mesleğinin mesai mefhumu olmadan çalışmayı gerektirdiğini, aynı zamanda da çok stresli bir meslek olduğuna vurgu yaparak:
“ Gazetecinin mesai saati yoktur. Gece yarısı olan bir olayda ben şimdi istirahat ediyorum, bu habere yarın gideyim deme şansı yoktur. Gazeteci 24 saat göreve hazırdır. Öte yandan  gazetecilik çok stresli bir meslek olduğu için arkadaşlarımızın yıpranmaları da başka meslek gruplarına göre daha hızlı olmaktadır. Zaten yoğun iş temposu yüzünden arkadaşlarımız sağlık kontrollerini de ertelemektedirler.
Biz de kendilerini Baştabibimizin bize sağladığı bu imkanla sağlık kontrolünden geçmeleri için bir araya topladık. Bu rütun kontrollerin devamını da sağlamak istiyoruz. “ dedi.
Başkan Tiran Devlet hastanesi Baş Tabibi Ceylan Yoldaş’a, kendilerine böyle bir imkan tanıdığı için teşekkür etti.
Sağlık Kontrolünden geçen Kırklareli’li gazeteciler, daha sonra Baş Tabib Yoldaş’ın verdiği kahvaltıya iştirak ettiler ve hastanenin sorunlarıyla ilgili sohbet ettiler.

Hiç yorum yok: