23 Nisan 2011 Cumartesi

KIRKLARELİ’NDE CEMAL ÖZBİLEN FIRTINASI…


FARUK  CEYLAN
HAYDAR MERİÇ /Kırklareli Haberci

*Kırklareli’nde MHP’si  Milletvekili adayları Cemal Özbilen, Armağan Ayyıldız ve Cemal Terzi ile gövde gösterisi yaptı.

Kırklareli MHP’si, beş dönem kesintisiz Mecliste Milletvekili olarak Kırklareli’ni temsil eden Avukat Cemal Özbilen,Frekans gazetesi sahibi Doktor Armağan Ayyıldız ve  Avukat Cemal  Terzi ile gövde gösterisi yaptı.
MHP İl Başkanı Şaban Savaşan, İlçe Başkanı Kürşat Yamaner ve Kadın kolları Başkanı Nedime Tutar’ın ilk durağı Lüleburgaz oldu. Lüleburgaz’da adaylarını tanıtan MHP’sinin gördüğü ilgi  inanılır gibi değildi. Lüleburgaz’da her partiden yaklaşık 7-8 bin kişi   Cemal Özbilen’i kucaklamak, ona sarılmak için adeta yarıştı. Lüleburgaz’da oluşan bu sevgi selinde MHP’den başka, CHP, AKP, DYP ve ANAP’ın geçmişte önde gelen isimleri de vardı.
 Cemal Özbilen Lüleburgaz’da fırtına gibi esti. Lüleburgaz’dan Kırklareli’ne hareket eden MHP konvoyu otobanda karşılandı. Burada kurbanlar kesildi, Vatandaş Cemal Özbilen’le kucaklaştı. Partili partisiz görüştüğümüz vatandaşlar Cemal Özbilen’in aday olmasının kendilerini heyecanlandırdığını, seçimde oylarını MHP’sine vereceklerini ifade ettiler.
Üç yüz araçlık konvoy eşliğinde Lüleburgaz’dan Babaeski’ye hareket edildi.  Halk MHP konvoyu geçtiği sırada sevgi gösterilerinde bulundu. Babaeski’den Kırklareli istikametine hareket eden konvoy Kavaklı beldesine de uğradı. Kavaklı’da  da halkın yoğun sevgi gösterileriyle karşılanan MHP konvoy Kırklareli’ne ulaştığında yer yerinden oynadı. Cemal Özbilen fırtınası Kırklareli’nde de esti.
Kırklareli’nde ki şehir turundan sonra Pınarhisar, Vize, Çakıllı ve Evrensekiz beldelerini ziyaret eden Cemal Özbilen, halkla bire bir görüştü, bu görüşmeler sırasında yoğun ilgi ve izdiham yaşandı.
Cemal Özbilen halkın yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek: “ İki dönem siyasetten uzaktım. Vatandaşımızla buluşmayı çok özlemişim.  Gittiğimiz her yerde büyük sevgi ve ilgi ile karşılandık. Vatandaşta beni çok özlemiş. Bu beni ziyadesiyle mutlu etti. 5 dönem Kırklareli insanına layık olmak için Milletvekilliği yaptım. Allah izin verirse bu dönemde de Kırklareli insanının bu sevgi ve güvenine layık olmak, dertlerine çözüm olmak için daha çok çalışacağım. “ dedi.


Hiç yorum yok: