22 Nisan 2011 Cuma

SON DAKİKA… BİLGİN ERDEM “ AFYON MAÇI BİZİM İÇİN DİĞER LİG MAÇLARINDAN FARKLI BİR MAÇ DEĞİL. SIRADAN BİR MAÇ

FARUK CEYLAN

Pazar günü Afyon Karahisarspor’la sahasında önemli bir puan mücadelesi verecek olan Kırklarelispor’un
başarılı  Teknik Direktörü Bilgin Erdem’le maç hakkında görüştük. Bilgin Erdem Afyon maçının kendileri için sıradan bir maç olduğunu, özel bir taktik uygulamayacak olup, aynı oyun anlayışları ile sahaya çıkacaklarını söyledi. Erdem maç hakkında şu açıklamaları yaptı. “ Afyon maçı bizim için sıradan bir maç. Yani diğer lig maçlarından farklı bir maç değil. Maç için kampa girmedik. Aslında bunu özellikle futbolcularımız istedi. Hepimiz bu maçın diğer maçlardan farklı bir yapısının olmadığını biliyoruz. Kim olursa olsun Kırklareli’nde saha ve seyirci avantajımızı kullanarak kazanıyoruz. Yine kazanacağız.  Ligde 4 puanla lider durumdayız. Afyon’u da yenerek puan farkını 7’ye çıkarmak ve Şampiyon olmak istiyoruz. Pazar günü alacağımız galibiyetle şampiyonluk için büyük avantaj kazanacağız. Taraftarımızda her maçta olduğu gibi bu maçta da bizi yalnız bırakmıyor. Satışa sunulan biletlerin büyük bir kısmının satıldığını öğrendim. Taraftarımızın desteği ile bu maçı da kazanıp şampiyonluk yoluna devam etmek istiyoruz.  Yakaladığımız bu fırsatı kaçırmak istemiyoruz.
Pazar günü Hakan Güvençer sakatlığı nedeniyle maç kadrosunda olmayacak. Hakan geçen yıldan beri Kırklarelispor için görevini eksiksiz yaptı. Şampiyonlukta da, bu günkü şampiyonluk yarışında da takımımıza büyük katkı sağladı. Çapraz bağlarındaki yırtık sebebiyle sezonu kapattı. Ancak Hakan’ın yerine oynayacak olan arkadaşımızın da onun yokluğunu hissettirmeyeceğine inancım tamdır. Biz bir takımız. Herkes eksik yerler için elinden geleni yapmaktadır. Bunları geçmiş maçlarda da yaşamıştık.
Bizim 3.lige çıkacağımıza da, 3. ligde şampiyonluğa oynayacağımıza da hiçbir futbol otoritesi inanmamıştı. Sezon başında Kanal 3’te benimle röpörtaj yapmışlardı. O zaman Kanal 3 TV’de proğram yapan arkadaşlar grubumuzda şampiyonluk şansı olan takımlardan bahsederken Kırklarelispor’un adı geçmemişti. Bende kendilerine röpörtaj da  Kırklarelispor’un Şampiyon oalabileceğini düşünmüyorsunuz ama sezon sonu Kırklarelispor Şampiyon olacak ve 2.lige çıkacak. Biz 3. ligde misafiriz demiştim. Proğram yapımcıları açıklamalarımı tebessümle karşılayıp inanmadıklarını ifade etmişlerdi. Allah’a şükür 3.lig hedefi koyduk ve ulaştık. Daha şampiyonluğu kutlamadan da 2. lig hedefini koyduk. Şimdi 2. lige çıkmak için çok az bir zaman kaldı. Kırklareli’ne verdiğimiz sözü tutacağız.” Dedi.


Hiç yorum yok: