6 Mart 2018 Salı

Kırklareli İYİ Parti 1. Olağan Genel Kurulunu büyük bir coşku içinde gerçekleştirdi.


Katılım yüksek, coşku büyüktü. Genel Kurul salonunda izdiham yaşandı!


İYİ Parti Kırklareli İl Başkanlığı 1. Olağan kurulunu büyük bir coşku ve yüksek katılımla yaptı.  İl Başkanlığına kurucu İl başkanı  Savaş Çekinmez seçilirken, Yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Adnan Işıksal, Alper Şimşek, Bahar İlter, Bülent Arabacı, Bülent Güzelergene, Cem Bakaç, Cem Kılıç, Cem Öztürk, Ekrem Cem Çetin, Emel Neslihan Taş, Ercan Uzel, Faruk Bağcı, Ferah Çek, Gökhan Sağlık, Gülşen Tüzün, Hakan Sıvacılar, Hasan Yılmaz, Hayri Sav, Hilmi Hersek, Hüseyin Akyüz, İlknur Sazara, Levent Gözlüklü, Meli,ha Güler Uzun, Meserret  Altıntel, Mesut Şalk, Mustafa Köseoğlu, Muzaffer Dilbaz, Muzaffer Sulak, Nermin Cerit Özenen, Nesrin Ortaç, Nilgün Tutulmaz, Ömer Yıldız, Rıza Şenol, Semih Aygün, Şerafettin Yavaş, Tahir Yılmaz, Tamer Yörük, Uğur Acar ve Yücel Oluçay.
İl Disiplin Kurulu üyeliklerine; Ahmet Zilyas, Menderes Akkuş, Nazan Sertkaya, Nafiye Gündoğdu ve Nurdan Aras, Ömer Arık, Suat Türköz, Tucay Güçlü ve Uysal Cengiz seçildi.
Büyük Kongre Delegelerine ise; Savaş Çekinmez, Kürşad Yamaner, İbrahim Bölükbaşı, Burcu Özel, İsmet Fıçıcılar ve Ümit Çalık seçildi.
Tüm partilerden vatandaşların büyük bir katılım gösterdiği  Genel Kurul sonrası İl Başkanlığına seçilen Savaş çekinmez ile görüştük. Başkan Çekinmez, İYİ Partinin bir cesurlar hareketi olduğunu, ülkenin siyasi umudu haline geldiğini ifade ederek şunları söyledi; “ İYİ Parti halkın bağrından kopup gelenlerin partisidir. Yüzde yüz halkın partisidir. Başlatılmış olan bu hareket  bir cesurlar hareketidir. Partimiz; Türkiye’nin susan dilini, kararan yüzünü, mutsuzlaşan analarının ve umudu kaybolan gençlerinin yeniden konuşulması ve mutlu bir Türkiye olabilmesi için kuruldu.
Yurdumuzda ve İlimizde tüm engellemelere rağmen partimize akın akın katılımlar oluyor. Halkımız siyasal kurtuluş için  tek çarenin İYİ parti olduğunun idraki içerisinde. Ben bu sıcağa kar dayanmayacak diyorum. Allah’ın izni ile İYİ parti iktidar olacak ve Millet’imizin dertleri son bulacak.”







Hiç yorum yok: