13 Mart 2018 Salı

“Anlat hemşehrim, dertleşelim…”



*İYİ Parti’nin “Anlat hemşehrim, dertleşelim…” adlı projesi Dingiloğlu parkı önünde gerçekleştirildi. Etkinliğe; CHP, MHP ve Ak Partili vatandaşlar beklenenin çok üzerinde katılım sağladılar.

İYİ Parti Genel Merkezi, Genel Başkan Meral Akşener’in talimatıyla  hazırladıkları ve tüm yurdu kapsayan “Anlat hemşehrim, dertleşelim.”  Adlı projeyi hayata geçirdi. Proje kapsamında İYİ Parti Genel Merkez görevlileri  ile partinin İl ve  İlçe teşkilat Başkanlıkları açılan stantlarda halkın dertlerini dinliyor, merak edilen sorulara cevap veriyor  ve halkın  taleplerini not alıyorlar. Proje kapsamında halkla yüz yüze yapılan  bu görüşmeler  hazırlanan formlara kaydediliyor.
İYİ Partinin ülke çapında büyük  kabul gören preojesi için  Sosyal Politikalar
Başkanlığı Stratejik Çalışma Koordinatörü Sinem Uludamar, İYİ Parti Kurucu üyeleri Neslihan Seven ve Rıdvan Uz  bu gün  Kırklareli’ne geldiler. İYİ Parti İl Başkanı Savaş Çekinmez, Merkez İlçe Başkanı Burcu Özel, Teşkilatlanma Koordinatörü Kürşad Yamaner’in de hazır bulunduğu proje uygulaması Dingiloğlu Parkı önünde kurulan stantlarlarda başladı. Stantlarda halkla yüz yüze görüşmeler yapan  İYİ Parti yetkilileri halkın dertlerini dinledi, merak ettikleri  sorulara cevap verdiler. Büyük bir katılımın sağlandığı görüşmeleri çok olumlu bulduklarını belirten vatandaşlar, görüşmelerin  verimli geçtiğini, bu proje ile kafalarında ki soruların cevaplarını  açıkça  aldıklarını ve İYİ Partiye oy verme konusunda fikirlerinin netleştiğini söylediler.
İYİ Parti İl Başkanı  Savaş Çekinmez projeye katılan vatandaş sayısının  yüksekliğinin  kendilerini şaşırttığını  belirterek, yüksek  katılım sağlayan Kırklareli halkına teşkilatı adına teşekkür  etti.
“Anlat hemşehrim, dertleşelim.”  ekibinin  yarın Tekirdağ’da olacağı, oradan İstanbul’a geçecekleri  ve tüm yurdu gezecekleri  İYİ Parti teşkilatı tarafından belirtildi.























Hiç yorum yok: