5 Mart 2018 Pazartesi

Başkan Kesimoğlu tarihi projelerin startını verdi.





Kesimoğlu; "Biz ekip arkadaşlarımızla birlikte gelecek seçimler  için değil, gelecek nesiller için çalışıyoruz."

Kırklareli tarihinin son 40 yılında, tüm Belediye Başkan adaylarının seçim sözü olan ama bu güne kadar gerçekleştirilemeyen  tarihi projeler Kırklreli Kapalı Spor salonunda yapılan muhteşem bir törenle strat aldı.
 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun  video-konferans yöntemiyle katıldığı Kırklareli Belediye Başkanlığı toplu açılış ve temel atma törenine CHP Genel Başkan
Yardımcıları Haluk Koç, Faik Öztrak ve Seyit Torun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, Kırklareli İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, Merkez İlçe Başkanı Gürcan Saatçı, CHP Kırklareli Milletvekilli Vecdi Gündoğdu, Trakya’nın CHP’li  Belediye Başkanları ve Cumhuriyet Halk Partililer ile birlikte çok sayıda Kırklarelili katıldı.

Açılış töreninde Başkan Mehmet Kesimoğlu’nun şehitlerimiz ile ilgili duygu dolu konuşması izleyenlerin gözlerini yaşarttı.Başkan Mehmet Kesimoğlu açılış öncesi törene katılanlara hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Yaklaşık 4 yıl emek verdik. Çok çalıştık, türlü türlü engelleri aştık. Zor dönemler geçirdik. Ama sonunda "Her kışın arkasından gelirmiş ilk bahar" dedik. Bugün bizim baharımız, bizim yazımız... 
Kırklareli tarihinin en büyük çalışmalarının temelini atıyor, açılışlarını yapıyoruz. Gururluyuz, mutluyuz
Yaptığımız  işlerde destek olan tüm dostlarıma şükranlarımı sunuyorum. 
Kırklareli Belediyesi olarak yapmış olduğumuz 50 Milyon liralık yatırımların bugün temelini attık, açılışlarını yaptık.
Törenimize video-konferans yöntemiyle katılan Genel
Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, Genel Başkan Yardımcılarımız Haluk Koç, Faik Öztrak ve Seyit Torun’a, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak, Edirne İl Başkanımız Fevzi Pekcanlı, Tekirdağ İl Başkanımız Recep Ökten, Kırklareli İl Başkanımız Tayfun Okan Çobancık, Milletvekillerimiz Vecdi Gündoğdu Trakyamızın güzide Belediye Başkanları, Merkez İlçe Başkanımız Gürcan Saatçı  ve değerli halkımıza çok teşekkür ediyorum.
Politikacı gelecek seçimi düşünür, siyasetçi ise gelecek nesli düşünür.
Ben gelecek nesli düşünerek Türkiye’nin en modern illerinden birinde, Kırklareli’de yöneticilik yapıyorum. Biz ekip arkadaşlarımızla birlikte gelecek seçimler  için değil, gelecek nesiller için çalışıyoruz. Durmadan, dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz.”
Kapalı spor salonunda hazırlanan düzenek botonunan basılarak startı verilen temel atma töreninden sonra katılımcılar topluca Atatürk evini ziyaret etti. 












Hiç yorum yok: