7 Şubat 2017 Salı

CHP Referandum startını Lüleburgaz’da verdi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı
Özgür Kaya
CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya; “Bu dava sadece CHP’nin değil, milletin davasıdır. Gün Cumhuriyet için omuz omuza olma günüdür.”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya Başkanlığında düzenlenen toplantıya CHP Kırklareli Milletvekili  Türabi Kayan ve Vecdi Gündoğdu’da katıldı.
İlçe Başkanlığı binasında ki toplantının ana konusu  referandum çalışmaları ve kamu kurumlarının  Varlık Fonu’na devredilmesi oldu.
CHP İlçe Başkanı Özgür Kaya toplantıda yaptığı konuşmada şunları kaydetti; “Ülkemiz hızla referandum sürecine doğru ilerlemekte. Nisan’ın 16’sı gibi gözüküyor. Ülkemiz yeniden bir seçimin eşiğine geldi. Bu seçim Cumhuriyet Halk Partisi’nin asla kayıtsız kalamayacağı doğrudan bu mücadelenin ortasında yer alacağı bir seçimdir. Cumhuriyetin oylandığı yerde, özgürlüklerin oylandığı yerde, Cumhuriyet Halk Partisi’nin  kayıtsız kalması düşünülemez.  Cumhuriyet Halk Partisi her kademesinde üyesinden genel başkanına kadar bu durumla alakalı olarak her yerde bütün görevlileri ile referandumla ilgili çalışmalara başlamıştır.
Örgüt başkanları olarak, il başkanları, ilçe başkanları olarak genel başkanımızın davetiyle Ankara’da Genişletilmiş Başkanlar toplantısına katıldık. Bu toplantı  dört  saat süren bir toplantı oldu. Toplantıda bölgeler adına ilçe başkanları konuştu. Salonda yaklaşık  bin 200 kişi vardı.
Trakya adı geçtiğinde   salonda müthiş bir alkış koptu. Uzunköprü İlçe Başkanımız Trakya adına konuşmaya giderken bütün salon ‘Mustafa Kemal’in Askerleriyiz’ sloganlarıyla salonu inletti.
Son bölümde genel başkanımız bir başöğretmen edasıyla bütün ilçe başkanlarına, bütün il başkanlarına ve parti görevlilerine yapılması gerekenleri  tek tek anlattı”  dedi.

Başkan Özgür Kaya açıklamalarına şöyle devam etti; “ Referandum  seçimi asla  bir parti seçimi değil, bu seçim milletin seçimi.  Cumhuriyet Halk Partililer bu seçimde bu seçimin hizmetkarıdır.  Bu dava sadece CHP’nin değil, milletin davasıdır.
Bizim yapmamız gereken parti gözetmeden, hiçbir siyasi duruş göstermeden özgürlükten yana olan, Cumhuriyetten yana olan, aydınlıktan yana olan kim varsa kol kola girmektir.  Gün Cumhuriyet için omuz omuza olma günüdür.
 Genel başkanımız Kılıçdaroğlu’da özellikle parti üstünden parti içinde siyaset yapmanın doğru olmadığını ve buna karşı dikkatli olmamız gerektiğine ciddi olarak vurgu yaptı.
Bu seçimi kaybetmenin bedeli  Cumhuriyeti, özgürlüğümüzü kaybetmek olacaktır.” dedi.


Hiç yorum yok: