26 Mayıs 2017 Cuma

Koca Yürekli Adam, Mehmet Başkan!

Kırklareli Günlüğü
Faruk CEYLAN
farukceylan39@gmail.com
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı tarih yazdı. Üst üste üçüncü kez katıldığı Final Four'da ikinci kez final oynayan ve  Olimpiakos'u 80-64 yenerek Euroleague Şampiyonu olan Fenerbahçe, Türk basketbol tarihinde Avrupa'nın bir numaralı kupasını kazanan ilk Türk takımı oldu.
Ülkenin dört bir yanında heyecanla izlenen şampiyonluk maçı,  Kırklareli'nde; Galatasaraylısı ve Beşiktaşlısı ile Festival alanında binleri tek yürek haline getirdi. Bu birlik ve beraberliğin, tek yürek oluşun sebebi de Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu oldu.
Son dönemdeki çalışmaları ile Kırklareli'nin çehresini değiştiren, çalıştıkça kentimizi güzelleştiren Belediye Başkanlığının,  Fenerbahçe'nin final oynadığı maçı Festival alanına taşıması büyük taktir ile karşılandı.
Binlerce spor sever Festival alanında kurulan dev ekranda ki  maçı  salonda ki gibi  heyecan ve coşku içinde izledi. Devre aralarında Belediye Başkanlığının ücretsiz çay, kahve bisküvi ve su ikramı ise izleyenler için sürpriz oldu.
Festival alanında ki ikramların, Beşiktaşlı olmasına rağmen boynunda Fenerbahçe atkısı ile bizzat Belediye  Başkanı tarafından yapılması da çok anlamlıydı.
Başkan Kesimoğlu'nun başkanlığını bir tarafa bırakarak maçı taraftar gibi Fenerbahçeli taraftarlarla birlikte hop oturup hop kalkarak izlemesi, gençlerle kucaklaşması da görülmeye değerdi.
Halkın adamı Mehmet Kesimoğlu her zaman olduğu gibi gibi yine halkın içinde halkla beraber oldu, bu berberlik etrafında ki sevgi halkasını bir o  kadar daha büyüttü.
Şampiyonluğu kendileriyle yaşayan gençler, sevgilerini Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'na sarılıp onu  tebrik ve teşekkür ederek gösterdi. Bende halkın adamı  Kesimoğl'nu yürekten kutluyorum. Teşekkürler kalbi insan sevgisi ile dolu koca yürekli adam...



   

Hiç yorum yok: