19 Mart 2017 Pazar

Şehidimizin adı Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde yaşayacak.



Fırat Kalkanı Harekatında şehit olan  Kırklarelili Astsubay Göktan Özüpek'in adı  Mesleki ve Teknik Anadolu lisesine verildi. Kırklareli şehidi Göktan Özüpek’in adı bundan böyle bu okulda yaşayacak. Lisenin adı Şehit  Piyade  Astsubay Üstçavuş Göktan Özüpek Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi oldu.

Şehidimiz Göktan Özüpek’in  eşi Merve Özüpek, vatan için canını verenlerin  hiçte  kolay yetişmediğini belirtti ve eşinin adı ile hayat verdiği okulda tüm nesillere ışık olması dileğinde  bulundu.


Eşiyle her zaman gurur duyacağını belirten Merve  Özüpek, "Sizler bu okulun kapısından içeriye girerken, şu sözlerimi hatırlamanızı istiyorum; Pencereden baktığınızda gökyüzü güneşi esirgemiyor ise birileri yaşadığınız günlerin bedelini ödediği içindir. Vatan için canını veren yiğitleri,  kahraman Türk evlatlarını unutmayınız. Çünkü ödenen bu bedeller, anaları evlatsız, eşleri yoldaşsız, yavruları babasız bırakmıştır." dedi. Şehidimizin annesi Sevim Özüpek düzenlenen  tören sırasında gözyaşlarını tutamadı.

Hiç yorum yok: