19 Mart 2017 Pazar

Belediye Başkanlığından Muhteşem Konser

*Kırklareli Belediye Başkanlığı 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümünde  muhteşem bir konser düzenledi. Başkan Mehmet Siyam Kesimoğlu, gecenin finalinde sanatçılara eşlik ederek, İzmir Marşı ile 10. yıl marşını söyledi ve ayakta alkışlandı.

Belediye Başkanı Mehmet Kesimoğlu, Cumhuriyet sevdalıları için 18 Mart Çanakkale zaferi kutlaması düzenledi. Muhteşem kutlamaya katılanlar, İzmir marşı ile onuncu yıl marşını birlikte söyleyerek Kırklareli'nin en büyük korosunu oluşturdu ve Atatürk'le tek yürek oldular.
Kırklareli Belediyesi  Oda Orkestrasının Çanakkale Konseri, 200 Konutlarda ki Ali Üstündağ tesislerinde gerçekleştirildi. Orkestra Şefliğini Orhan Şallıel’in yaptığı Orkestranın solistleri de şu isimlerden oluştu; Alper Şakalar, İrem Sağer, Emrah Uçar ve Başak Tatlıbal. 
Konser alanı Cumhuriyet sevdalıları tarafından hınca hınç dolduruldu. Tüm katılımcılar ellerinde Türk bayrakları ile sanatçıların söylediği Rumeli  türkülerine ve Milli marşlara katılarak Kırklareli’nin en büyük korosunu oluşturdular. Katılımcıların coşkusu kelimenin tam anlamıyla yeri göğü inletti.
Konserin final bölümünde Belediye Başkanı Mehmet Kesimoğlu, Belediye Oda Orkestrası Şefi Orhan Şallıel’in daveti ile sahneye geldi, solistlerle birlikte İzmir Marşı ve 10. Yıl marşına eşlik etti. Aslında eşlik etmekle kalmayıp, sanatçıları bastıran gür ve harika  sesiyle izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Kırklareli’de tarif edilemez bir coşku yaratan konserin bundan sonra her yıl geleneksel olarak devam edeceği Başkan Mehmet Kesimoğlu tarafından müjdelendi.  Anlam ve önemi açısından büyük değer taşıyan Çanakkale Konserinin muhteşem   organizasyonu katılanlara unutamayacakları güzellikte bir gece yaşattı. 




Hiç yorum yok: