19 Ekim 2013 Cumartesi

Pınarhisar MHP İlçe Başkanlığından Andımızın yasaklanmasına tepki


Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir-Andımızın okullarda okutulmaması kararının ardından yurt genelinde ve Kırklareli’de tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Bir çok siyasi parti ve sivil toplum kuruluşunun yanı sıra karara bir tepki de Milliyetçi Hareket Partisi Pınarhisar İlçe Başkanlığından geldi.
Milliyetçi Hareket Partisi Pınarhisar İlçe Başkanı Ümit Çalık, Kurban Bayramında MHP İlçe Binasına halkın bayramını kutlayan pankartla birlikte andımızın bulunduğu afişi asarak Andımızın okutulmasının kaldırılmasına ilginç bir tepki gösterdi.
MHP İlçe Başkanı Ümit Çalık; “ Andımızdan rahatsız olup okutulmasını yasaklayanlara tepki olarak biz de parti binamıza Andımız afişini astık. Bizim Andımızdan bir rahatsızlığımız yok. Rahatsızlık duyanlar kaldırsa da Milletin inandığı değerleri yok edemezler. Herhalde yasaklarla inançların önüne geçmenin mümkün olmadığını bilmiyorlar. Eğer baskı ve yasaklarla bir şeylerin önüne geçilseydi İslamiyet tüm dünyaya yayılmazdı. İnsanların inançları, Milli ve manevi değerlerinin önüne baskı ve yasaklarla  geçmek asla mümkün değildir. Aksine baskılar bu duyguları güçlendirir.
Bizde MHP  İlçe yönetimi olarak Andımızın yazılı olduğu afişi Parti binamıza astık. Parti olarak Andımızın unutulmaması içinde her türlü çabayı göstereceğiz.
EZAN DİNMEZ! BAYRAK İNMEZ! VATAN BÖLÜNMEZ! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! “ dedi.


Hiç yorum yok: