29 Ocak 2017 Pazar

Çevre Bakanlığından Kaynarca’ya çöp kamyonu geldi.

Kaynarca Belediye Başkanı
Serdar Türker

Başkan Türker; “ Çok yakında büyük ses getirecek projelerimizi halkımızla paylaşacağız. “

Çevre Bakanlığının gönderdiği çöp kamyonu
hizmete verildi

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker göreve geldiğinde  Belediyenin çöp kamyonu yoktu. Beldede çöpler  traktörle toplanıyordu.  Çöp konteynerleri de yoktu. Çöpler bidonlarda  biriktiriliyordu, daha sonra CHP’li bir Belediye Kaynarca Belediyesine çöp kamyonu verdi. Aynı Belediye kısa bir süre sonra  verdiği kamyonu sebepsiz olarak geri aldı. Oysa Başkan Serdar Türker Kaynarca’ya destek olanlara hiç  vefasızlık yapmadı. Mesela Kaynarca’ya  sürekli destek veren Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun isminin Kaynarca’da bir caddeye verilmesi için Belediye meclisine teklifte bulundu ve  bu teklif meclis tarafından kabul edilerek Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun ismi Kaynarca’da bir caddeye verildi.
Kaynarca Belediyesi kamyonsuz kalınca, geçen yıl İstanbul’dan Çağdaş Ses Ltd Şirketi sahipleri Ece Öztürk ve eşi  Reşat Şahin Öztürk,  Başkan Türker’in girişimi ile Kaynarca Belediyesine bir  çöp Kamyonu hediye etti. Kaynarca Belediyesi de çöp konteynerlerini  alıp halkın hizmetine sundu. 
Çalışkan Başkan  yaptığı girişim ve  çalışmalarla Kaynarca belediyesine bir yıl da 11 araç   kazandırdı. Bu araçların yanı sıra  bir kepçe, bir  hizmet aracı, bir zabıta aracı , kapalı kasa bir kamyon, damperli bir kamyon  kazandırdı. Başkan Serdar Türker, bu arada yeni bir çöp kamyonu için Çevre Bakanlığına da talepte bulunmuştu. Talep olumlu karşılandı, Kaynarca’nın yeni çöp kamyonu geçtiğimiz günlerde   Bakanlık tarafından Kaynarca’ya gönderildi. Başkan Türker,  Yeni çöp kamyonunu teslim alarak hizmete verdi ve
Çevre Bakanlığı ile  emeği geçen tüm yetkililere  teşekkür ettiğini söyledi. 
Kaynarca’nın çalışkan ve girişimci  Belediye Başkanı Serdar Türker, Kaynarca için çok yakında büyük ses getirecek projeleri Kaynarca halkı ile paylaşacağının müjdesini de  verdi.

Hiç yorum yok: