11 Aralık 2012 Salı

AK Partide kim İl Başkanı olacak?


Kırklareli Günlüğü
Faruk Ceylan

Ak Parti İl Başkanı Hüsmen Terkin’in  istifasından sonra Kamuoyunda kimin İl Başkanı olacağı tartışılmaya ve tahminler yapılmaya başlandı. Vatandaş bir çok ismi dile getirip tahminde bulunurken,  en çok konuşulan isimlerin, Emin Tunç, A.Gökhan Sarıçam, Cengiz Bağdan ve Hikmet Yıldırım olduğu görülüyor. Vatandaşın gönlünde ön plana çıkan bu isimlerden başka bir isim İl Başkanı olursa Ak Parti camiası için biraz sürpriz olacağa benziyor.
İl Başkanlığı için isimleri geçen Tunç, Bağdan ve Yıldırımla görüştüm. Hepsi de böyle bir taleplerinin bulunmadığını belirterek partililerinin  biraz sabırlı olmasını isteyerek, kimin başkan olacağı önemli değil, esas olan halka hizmet etmektir. yakında yeni İl Başkanı da belirlenir, bizde hep birlikte çalışmalarımıza devam ederiz şeklinde açıklamalarda bulundular.
İki  oyuna bir bilet.
Kırklarelispor yöneticisi Burak Süzülmüş gazetemize verdiği röpörtajda, “Tribünde 400-500 kişi var, biletli seyirci sayısı ise 168” diyerek sitemde bulunmuş. Burak kardeşim ziyadesiyle haklı, bir bilet almayacaksın, maça bedava geleceksin sonra oturup konuşacaksın. Böyle bir şey yok. Renklerini seven alır biletini girer maçını izler, takımını destekler. Bence bu  stada bilet alarak 168 kişi girdiyse bırakın 168 kişi maç seyretsin. Sizde takımı desteklerler diye stada biletsiz girilmesine göz yummayın Lütfen .
Destekleyecek olan biletini alıp öyle desteklesin. O biletini alan taraftar yarın sizi eleştirdiğinde de sizde umarım haklı karşılarsınız.
Eskiden panayırlara çadırlar kurulur, burada oyunlar sahnelenirdi. Çadırın kapısındaki çığırtkanda “İki oyuna bir bilet” diye bağırır ve çadırı doldurmaya çalışırdı.  Ancak bizim Kırklarelispr maçına gelenler iki oyuna değil üç oyuna bir bilet almışlar valla…
Hava buz kesti
Önceki güne kadar yazdan kalma günlerin yaşandığı ve hala parklarda oturmanın mümkün olduğu Kırklareli’nde yağmurların ardından çevreye yağan karla birlikte ani sıcaklık düşüşü vatandaşı  şok etti. Geçtiğimiz yıl daha Ekim ayı ortalarında havaların soğuyup kar yağdığını  hatırlarsak bu yıl soğuk ve kış oldukça geriye kaldı. Güzel havalara alışan vatandaşta ani bastıran soğuktan memnun kalmasa da, “kışta kışlığını yapmalı dedi”

Hiç yorum yok: