30 Mayıs 2018 Çarşamba

Ne Zannettiniz? Oyun mu oynuyoruz?


Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan parti kuruyor.  Erbakan kuracağı partinin müjdesini Ankara Büyük Anadolu  otelinde verdiği iftarda yoğun ve heyecanlı bir kalabalık eşliğinde açıkladı.

Katılımcıların büyük tezahüratları ile kürsüye gelen Fatih Erbakan, bütün İl ve İlçelerde teşkilatlandıklarını belirterek, Temmuz ayında kuruluş dilekçelerini vereceklerini, Eylül ayında büyük kongrelerini yaptıktan sonra 2019 yılında yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerine katılacaklarını söyledi.
Çoşkulu bir kalabalığa hitap eden Erbakan konuşmasına şöyle devam etti; “ Ne zannettiniz? Oyun mu oynuyoruz?  Milli Görüş camiasını  ve bütün Milletimizi Ehven-i şer’lerden, doğruya yakın yanlışlardan, Amerikan ekollerinden, İngiliz ekollerinden Milli Görüşü hakkıyla temsil edemeyen Pusulasızlardan kurtarmanın vakti gelip çatmıştır.
Mazlumların ve ezilenlerin kurtuluşuna vesile olacak, mazlumlara ve ezilenlere müjde olacak, zalimlerin ise inşallah, Allah (c.c.)’un izniyle oyunlarını planlarını bozacak, bir karar açıklamış olduk. Cenab-ı
Allah bu adımımızı hayırlı ve mübarek eylesin.  Siyasi hareketimiz Siyonizme en büyük darbeyi indirecektir.
Değerli dava arkadaşlarım, sepette bulunan  40 yumurtanın 39’u kırılmış ve sepetten akmıştır. Geriye yumurtaların kabukları kalmıştır.  Kırılmış 39 yumurta, 1 sağlam yumurta eder mi? Ülkeyi yönetenlerin durumu bundan farklı değil. Onlar hala 39 kırık yumurtanın peşindeler… 
Siyonistler Ülkenin başındakine Yahudi cesaret madalyası veriyor. Bu nasıl istir? Milli görüş anlayışı Dünya Siyonizmi ile mücadele ederken bunlar siyonistlerle, papayla  kucaklaşıyorlar. Bunlar 16 yıl önce Milli
Görüş gömleğini çıkarıp Siyonizm gömleğini giydiler.  Ülkenin selamati için, siyonizmin emirleri ile ülkenin  bölünüp parçalanmaması için elimizi taşın altına koyma zamanı gelmiştir.  
Milli görüşün yılmaz savunucuları olarak tüm İl ve İlçelerde teşkilatlarımızı kurduk, Allah’ın izniyle biz bu oyunu bozacağız. Milli görüş tarihine ismimiz altın harflerle yazılacaktır. İçi dışı insan seliyle dolan salonlardan Milli Görüşçüler olarak sesleniyoruz;  “Ey Siyonizm! Ey ırkçı emperyalizm! Ey işbirlikçiler! Ey malum medya! İşte Milli Görüş, işte döktüğünüz betonları delip fışkıran Milli Görüşçüler, işte tekeden süt çıkaranlar, işte ikinci kırk yılın kahramanları, işte Siyonizm ile mücadelenin  bordo berelileri geliyor.” dedi.
Büyük bir izdihamın yaşandığı toplantı ile Erbakan Vakfı Genel Başkanı, Merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan siyasete girmenin ilk adımını attı. Toplantı da mevcut iktidar sahiplerinin Milli
Görüş gömleğini çıkararak Siyonizm gömleğini giyildikleri  ifade edildi ve Hükümetin uyguladığı politikalar ağır şekilde eleştirildi. 
Toplantıya Kırklareli’ni temsilen katılan İl Başkanı Kemal Şar, toplantının ardından şunları söyledi; “Milli Görüş neferlerinin şer güçlere karşı mücadelesi başlamıştır. Milli Görüş hareketi Siyonistlerin oyununu  bozarak  ülkemizin peşkeş çekilmesine son verecek ve Milletimizi selamete çıkaracaktır.” dedi.  

Hiç yorum yok: