29 Mart 2015 Pazar

CHP'de üyeler adaylarını belirledi. Turabi Kayan ipi 1. sırada göğüsledi.

12.500 CHP'li üye İl ve İlçelerde sandık başına gitti ve Milletvekili adaylarını belirledi. Üyeler 1. sırayı Turabi Kayan'a, 2. sırayı Vecdi Gündoğdu'ya, 3. sırayı'da Merkez sandıklarda 1. çıkan Tuna Soykan'a verdi.
1. sara Milletvekili adayı Turabi Kayan 5348, Vecdi Gündoğdu 3279 ve Tuna Soykan 3002 oy alarak  sıralamada yerlerini aldılar.
Haberin ayrıntıları ve yorumlarımızı Salı günü Kırklareli Gazetesinden takip edebilirsiniz.
CHP 1. sıra Milletvekili adayı Turabi Kayan 

CHP 2. sıra Milletvekili adayı Vecdi Gündoğdu

CHP 3. sıra Milletvekili adayı Tuna Soykan 


27 Mart 2015 Cuma

CHP aday belirleme seçimi öncesi son dakika yorum Cumartesi günü Kırklareli Gazetesinde. Kırklareli Gazetesi Bayilerde.

29 Mart Pazar günü Kocahıdır İlk Okulunda yapılacak olan CHP aday belirleme seçiminden önce son dakika yorum yarın  Faruk CEYLAN'ın kaleminden  Kırklareli Gazetesinde. Cumartesi günü Kırklareli Gazetesini Bayiilerde tükenmeden alın. 


11 Mart 2015 Çarşamba

Teniste Kırklareli fırtınası


*Teniste genç sporcular Kırklareli adını Türkiye’ye duyuruyor.
           
  Faruk CEYLAN-Türkiye Tenis Federasyonu Başkanlığı’nın 2015 yılı faaliyet programında yer alan 8-9-10 Yaş İstanbul’da 12 Yaş İzmit’te ve 14 Yaş Turnuvası da Bursa’da olmak üzere 05-08 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlendi.
             İstanbul’daki 8-9-10 Yaş turnuvasına Kırklareli’ni  temsilen Tunahan ŞAL,Arda Başar ÜLKER,Sinan Doruk SEVİL ve Mina İpek GÖNÜL katıldı. İstanbul’da erkekler kategorisinde Tunahan ŞAL finale kalma başarısı göstererek ikinci olsu.Yine İstanbul’da ki sporcularımızdan Mina İpek Gönül kendi grubunda finale kalarak Şampiyon oldu. Mina İpek Gönül’ün  ilk katıldığı  Turnuvada şampiyon olarak Kırklareli’ye dönmesickentte sevinç yarattı.
         İzmit’te 12 yaş kategorisinde mücadele eden 11 yaşındaki İdil Üzer ise  3. olarak Kırklareli adını  adını İzmit’te duyurdu. Antrenör Selim Vatansever; “  İdil’in kısıtlı antrenman süresine rağmen aldığı bu başarı gelecek için umut vaad ettiğini gösterdi.” dedi.
        14 yaş kategorisinde Bursa’da mücadele veren Yusuf ÇETİNTAŞ kendi kategorisinde zorlu rakipleri tek tek geçerek finale kaldı ve finalde de kendi gurubunda 1.oldu. Çetintaş’ın  bu başarısı geleceği için ümit vaad ederken arkadan gelen sporcu kardeşleri içinde örnek teşkil etti.
    
Kırklareli’nde son zamanlarda ard arda alınan tenis başarıları Kırklareli’de sevinçle karşılanırken,gençlerin tenissporuna olan ilgisinide arttırdı.
Şampiyonlaryetiştiren SelimVatansever;  “ Sporcularımızın aldığı başarılargelecek için bizleri umutlandırıyor. Hedefimiz Tenis sporunda Millitakıma sporcu kazandırmaktır.Bunu gerçekleştirmek için durmadan dinlenmeden çalışıyoruz.  Derece alan ve şampiyon olan  sporcularımıza  her türlü desteği veren  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ve ayrıca desteklerinden ötürü Spor Şube Müdürü HACI Bekir Bardak’a teşekürü bir borç biliriz.” dedi.
Bizde Yeşilyurt Gazetesi olarak Kırklareliadını Türkiye’ye duyuran başarılı sporcularımızı kutlar,başarılarının artarak devam etmesinidileriz.”